Podnikatelský úvěr, jak ho ještě neznáte

Když potřebujeme peníze, tak první co nás napadne je, že půjdeme žádat o peníze do banky. Logické myšlení, jistě vás to také jako první napadlo. Jako podnikatel však už také jistě moc dobře víte, že nic není na první pohled tak jednoduché, jak se zdá, a proto vás zřejmě potkala stejně špatná zkušenost, jaké již mnoho před vámi, kteří nakonec skončili u naší výhodné hypotéky, protože si moc dobře rozmysleli výhody a nevýhody poskytnutí hypotéky.

peníze

Začneme tedy od začátku. Jakmile vás banka odmítne, například kvůli špatným registrům, pak vás odmítne pokaždé i jakákoliv jiná banka, takže s bankami to nemá smysl. Najděte si jinou cestu, jak získat peníze. Nebankovní společnosti, ty už v dnešní době vysoce konkurují bankám a dokážou vám zajistit příjemně nízký úrok, jako je tomu v našem případě.

My totiž nezkoumáme registry, drobné záznamy pomíjíme a tolerujeme, proto u nás můžete získat hypotéku i v případě, že máte špatné registry a jste tam zapsáni.

Americká hypotéka a její skryté výhody

Americká hypotéka bez registru se tváří jako běžný produkt, ale má několik výhod, například tu, že vám půjčíme i v případě, že jste zapsáni v registru dlužníků. Tyto registry jsou dva, bankovní a nebankovní, takže stačí, když máte záznam v jednom z nich. Existuje jich také několik druhů a stačí jedna opožděná splátka a už zde můžete být zapsáni. Proto vám následně v bance už nikdy nepůjčí, protože pro ně nejste takzvaně bonitní klient.

Další problematikou je často nízké daňové přiznání. V našem případě vám půjčíme i za těchto okolností, takže si s ničím nemusíte dělat starosti. Navíc je vyřízení celé půjčky velice snadné a hodně rychlé a nedá se srovnávat s půjčkami, na které čekáte, když nějakou uzavíráte v bance.

nemovitost

  1. Dostat můžete až 70% hodnoty nemovitosti.
  2. Půjčíme vám až na 30 let.
  3. Schvalování je velmi rychlé a peníze budete mít do 24 hodin.
  4. Poskytujeme hypotéky na všechny typy objektů. Haly, sklady, nemovitosti, budovy, byty, komerční objekty, hotely i další budovy.
  5. Úrokovou sazbu zajistíme jako v běžné bance, velmi nízkou.